ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΔΕΗ,ΟΡΥΧΕΙΑ

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Η ΕΟΡΔΑΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ


Υπερήφανες και συγκινητικές στιγμές, για μία ακόμα φορά, χαρίζει στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, η κορυφαία αθλήτρια Γραμματούλα Χρηστίδου από την Πτολεμαΐδα. Η Πρωταθλήτρια της «Εορδαϊκής Δύναμης» κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do στην Τιχουάνα του Μεξικό και η διάκρισή της αυτή δεν μπορεί παρά να μας κάνει όλους υπερήφανους, καθώς για μία ακόμα φορά γίνεται αναφορά στην περιοχή μας για ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει την Γραμματούλα για το μετάλλιο που χάρισε στην Εθνική μας ομάδα και για όλες τις διακρίσεις που καταφέρνει να χαρίζει σε όλους μας, μέσα από μία πολύ σημαντική, αξιόλογη και παραδειγματική προσπάθεια.

Θερμά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και σε όλα τα μέλη της «Εορδαϊκής Δύναμης» για τον συλλογικό αγώνα και για την αποτελεσματική τους προσπάθεια.

Ευχόμαστε η συνέχεια να φέρει πολλά περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις, που μαζί με τους αθλητές θα καταφέρνουν να ανεβάζουν και όλους εμάς στο υψηλότερο βάθρο των επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου